Fade to Silence

  • Ontwikkelaar Black Forest Games
  • Eerste releasedatum 30 april 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Fade to Silence onthuld

Vandaag is er een nieuwe trailer voor Fade to Silence onthuld door THQ Nordic. De trailer brengt de onheilspellende sfeer van de survival-RPG game goed over.

In de trailer zien we wat beelden van de post-apocalyptische wereld waar de game zich in afspeelt. Ook Ash, de protagonist, is te zien terwijl hij de harde kou trotseert op zoek naar voorraden. We maken ook kennis met de monsters uit het spel waar de speler zich tegen moet zien te verdedigen. In de trailer is tevens het nummer 'Where is my Mind' van de Pixies te horen maar dan in een enger jasje. Bekijk hieronder de trailer van Fade to Silence.

In Fade to Silence moeten spelers jagen, voorraden verzamelen en hun volgers leiden. Spelers moeten moeilijke keuzes maken als ze door het raadselachtige verhaal heen spelen. Ook kunnen spelers op expeditie naar de verste gebieden met een volger door middel van een hondenslee.

Fade to Silence is verkrijgbaar vanaf 30 april voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON YouTube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?