Trailer: Nieuwe trailer Have a Nice Death vrijgegeven

Geplaatst:

Het bedrijf van Magere Hein in Have a Nice Death is opzoek naar nieuwe werknemers. In de nieuwe trailer die is vrijgegeven hopen ze dat jij je aanmeldt.

In Have a Nice Death speel je als Magere Hein die te maken krijgt met werknemers die compleet gek zijn geworden. Magere Hein wordt hier flink chagrijnig van, want om van zijn burn-out te herstellen wilde hij genieten van een vakantie. Het contrast tussen de nieuwe rekruut en de baas van het bedrijf is dus ontzettend groot. De trailer moet je voorbereiden op de release van Have a Nice Death en toont de voorgeschiedenis van het bedrijf. Helemaal aan het eind worden er ook al wat wapens getoond. Wie had gedacht dat Magere Hein een raketwerper in bezit heeft?

De Early Access van Have a Nice Death begint op 8 maart.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Have a Nice Death

Series

-

Uitgever

Perfect World Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

8 maart 2022

Ontwikkelaar

Magic Design Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord