Hitman 2: Siberia

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 30 juli 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Stealth
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Hitman 2 brengt je naar Siberië

Om de hitte van de afgelopen dagen een beetje te kunnen vergeten, komt de nieuwste content in Hitman 2 wel heel goed van pas. De nieuwe trailer van Hitman 2 brengt je namelijk naar Siberië.

Agent 47 is in het afgelopen jaar al de halve wereld rond geweest, maar er zijn nog genoeg plekken die hij nog niet bezocht heeft. Daar waar hij vorige maand nog naar New York mocht in de nieuwste DLC, is het deze keer tijd om wat koudere oorden aan te doen. Vanaf vandaag kun je in Hitman 2 namelijk afreizen naar Siberië. In deze nieuwe Sniper Assassin-map is het jouw missie om twee gevaarlijke doelwitten uit de Perm 14-gevangenis te elimineren. Vervolgens dien je een gevangenisrel te starten om je sporen uit te wissen en anoniem te blijven. De nieuwste map is zowel in je eentje als Agent 47 of samen met een vriend als twee operatives te spelen.

Hitman 2 is momenteel te spelen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Sibera-DLC is vanaf vandaag beschikbaar voor Expansion Pass-houders.

BRON Warner Bros. Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?