Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 8 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Sport , Party
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 toont verhaalmodus

De nieuwe trailer van Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 toont de verhaalmodus. Daarnaast zijn er ook speciale retro-evenementen getoond.

Ook Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 kon niet ontbreken tijdens de Nintendo Direct van afgelopen nacht. In een nieuwe trailer werden enkele sporten getoond die in de game te beoefenen zijn. Zo zien we onder andere atletiek, karate, voetbal, skateboarden, rugby, klimmen, badminton, gymnastiek en surfen. Daarnaast zijn er ook speciale retro-evenementen getoond. In deze klassieke sporten speel je als een old-school 2D-variant van je personage. Ook is er een verhaalmodus onthuld. In deze modus moeten Mario, Sonic, Bowser en Dr. Eggman zien te ontsnappen uit een game.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 verschijnt 5 november voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?