Narcos: Rise of the Cartels

  • Ontwikkelaar Kuju Ent.
  • Eerste releasedatum 19 november 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Narcos: Rise of the Cartels onthuld

Curve Digital heeft vandaag twee nieuwe trailers onthuld voor Narcos: Rise of the Cartels. De turn-based strategy game gebaseerd op eerste seizoen van de tv-serie Narcos.

Curve Digital kondigde Narcos: Rise of the Cartels vorig jaar al aan en deelde een teaser in november. Vandaag heeft Curve Digital twee nieuwe trailers onthuld voor Narcos: Rise of the Cartels. De eerste trailer, die hieronder te zien is, focust zich op het perspectief van de DEA die in Mexico vecht tegen het kartel. De tweede trailer vertelt het verhaal juist vanuit het perspectief van het kartel. Daarnaast geven beide trailers wat meer inzicht in het gevechtssysteem en de karakters.

Narcos: Rise of the Cartels verschijnt in Q3 van 2019 voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Een specifieke releasedatum is nog niet gegeven. De fysieke editie verschijnt in Q4 van 2019 en is nu al beschikbaar voor pre-order.

BRON Curve Digital

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?