Trailer: Nieuwe trailer Trek to Yomi toont combat

Geplaatst:

Trek to Yomi is niet bedoeld voor degene met een zwakke maag. In de nieuwe combat trailer zien we nog eens hoe hard het eraan toe kan gaan.

De ID@Xbox stream moet nog beginnen, maar er is alvast een trailer uitgekomen voor Trek to Yomi. In deze trailer zien we de combat expertise van een samoerai. Het zwaard gaat als een heet mes door boter. Alleen de boter bestaat ditmaal uit diverse vijanden. Geduld en timing zijn zeer belangrijke onderdelen in de gameplay-loop van Trek to Yomi. Naast het zwaard zien we dat er ook gebruik gemaakt kan worden van een pijl en boog, een primitief cannon en meer. Reguliere vijanden vormen de basis, maar Trek to Yomi heeft ook een aantal eindbaasgevechten voor ons klaarstaan in de vorm van mythische wezens. Bekijk hier de story trailer van Trek to Yomi.

Trek to Yomi verschijnt in de lente van 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. De game lanceert ook op Game Pass.

Bron: ID@Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Trek to Yomi

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 mei 2022

Ontwikkelaar

Flying Wild Hog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord