Trailer: Nieuwe trailer voor Lapis x Labyrinth uitgebracht

Geplaatst: 21 januari 2019 16:10
Aangepast: 21 januari 2019 16:13

Ontwikkelaar Nippon Ichi Software en uitgever Sega hebben een nieuwe trailer voor Lapis x Labyrinth uitgebracht. In de trailer wordt kort uitgelegd hoe je deze chaotische game moet spelen.

Om je dorp van armoede te redden ga op zoek naar schatten. Eerst stel je een team samen, je zet je teamgenoten op elkaar en als vechtende totempaal ontdek je de prachtige 2D-wereld. Vervolgens kies je een missie om zoveel mogelijk buit te vergaren. Elke verslagen vijand dropt een beloning en hoe groter de vijand des te groter de beloning. De vijanden komen in waves en zorgen voor een hectische situatie. Gelukkig kun je in fever modus de situatie rechttrekken door enorme schade aan te richten. Bekijk de trailer hier.

Lapis x Labyrinth komt op 31 maart naar de PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Dualshockers
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lapis x Labyrinth

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasedatum

21 januari 2019

Ontwikkelaar

Nippon Ichi Software

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord