Trailer: Nintendo schept op met goede Super Mario Maker 2 recensies

Geplaatst: 17 juli 2019 14:30
-

Super Mario Maker 2 is nu bijna een maand uit en heeft bijna alleen maar goede recensies gekregen. Nintendo heeft daarom zijn kans gegrepen en heeft een "opschep"trailer gemaakt om een aantal van deze goede recensies uit te lichten.

Super Mario Maker 2 is op dit moment één van de meest succesvolle games op de Nintendo Switch. De game had al in de eerste week na zijn uitkomst al bijna twee keer zoveel fysieke kopieën verkocht dan de originele Super Mario Maker en staat al wekenlang bovenaan in de Nintendo e-Shop verkooplijst. Super Mario Maker heeft dan ook de nodige goede recensies gekregen van meerdere game-platformen. Nintendo heeft om deze goede beoordelingen te vieren en natuurlijk ook om een beetje op te scheppen er een korte trailer over gemaakt. Je kan de trailer hieronder bekijken.

Super Mario Maker 2 is beschikbaar op de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Maker 2

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

28 juni 2019

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord