Trailer: Nintendo viert Kirby's verjaardag met video

Geplaatst: 27 april 2019 15:35
Aangepast: 27 april 2019 17:32

Nintendo viert vandaag groot feest voor de zevenentwintigste verjaardag van Kirby. Om de verjaardag van Kirby te vieren heeft Nintendo een speciale video op Twitter gedeeld.

Het is vandaag precies zevenentwintig jaar geleden dat Kirby zijn debuut maakte in Kirby’s Dream Land op de GameBoy. Sindsdien is Kirby uitgegroeid tot één van Nintendo's populairste personages. Nintendo vierde zijn verjaardag door onder andere een video op Twitter te plaatsen. In de video heeft Nintendo de nieuwste Kirby game, Kirby Star Allies, gebruikt. De video staat vol met verwijzingen naar bekende scènes en personages uit de eerdere Kirby-games. Je kan de video hieronder bekijken.

Laten we hopen dat we nog lang van de Kirby-games kunnen genieten!

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kirby Star Allies

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

16 maart 2018

Ontwikkelaar

HAL Laboratory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord