Kirby Star Allies

  • Ontwikkelaar HAL Laboratory
  • Eerste releasedatum 16 maart 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Gameliner score

Trailer: Nintendo viert Kirby's verjaardag met video

Nintendo viert vandaag groot feest voor de zevenentwintigste verjaardag van Kirby. Om de verjaardag van Kirby te vieren heeft Nintendo een speciale video op Twitter gedeeld.

Het is vandaag precies zevenentwintig jaar geleden dat Kirby zijn debuut maakte in Kirby’s Dream Land op de GameBoy. Sindsdien is Kirby uitgegroeid tot één van Nintendo's populairste personages. Nintendo vierde zijn verjaardag door onder andere een video op Twitter te plaatsen. In de video heeft Nintendo de nieuwste Kirby game, Kirby Star Allies, gebruikt. De video staat vol met verwijzingen naar bekende scènes en personages uit de eerdere Kirby-games. Je kan de video hieronder bekijken.

Laten we hopen dat we nog lang van de Kirby-games kunnen genieten!

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?