Encased

  • Eerste releasedatum Q3 2021
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Old-School CRPG Encased verschijnt later dit jaar

Encased zal dit najaar voor pc verschijnen. De old-school sciencefiction-RPG van Dark Crystal Games is al sinds eind 2019 in vroege toegang.

De old-school sci-fi RPG Encased van Dark Crystal Games kreeg in september 2019 vroege toegang op Steam en onlangs werd bevestigd dat Koch Media's nieuwe publicatielabel Prime Matter samenwerkt met de indie-ontwikkelaar. Encased staat voor dit op de releaseplanning van Prime Matter. Voor wie de franchise nog niet kent: Encased is een old-school CRPG, geïnspireerd op klassieke games van het genre die de nadruk leggen op keuze gestuurde gameplay, het verkennen van een open wereld, het creëren van variatie in verschillende klassen en meer. Prime Matter heeft ook een nieuwe trailer uitgebracht die korte details geeft over enkele van de archetypen die je kunt spelen in de game. Die trailer kun je hieronder bekijken:

Behalve een lanceringsperiode in de herfst, heeft Encased nog geen specifieke releasedatum. De game zal uitkomen voor pc en beschikbaar zijn via Steam, de Epic Games Store en GOG.

BRON Koch Media

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?