Trailer: Ontdek het verhaal in The First Descendant

Geplaatst:
Aangepast: 14 oktober 2022 08:41

Nadat eerder een onthulling van personages voor The First Descendant heeft plaatsgevonden, is de vraag aan welk verhaal zij zich gaan ondervinden. In de nieuwste trailer krijgen we hier een beeld van in de door Nexon ontwikkelde free-to-play coöperatieve shooter.

Het verhaal in The First Descendant gaat over de mensheid die een eeuw geleden zijn meerdere moest erkennen in een buitenaardse invasie door monsters genaamd The Vulgus. De menselijke strijders gooiden het bijltje er niet bij neer, ze verdedigden zich tot het uiterste. Hoop om de invasie vanuit een andere wereld te verslaan is ontstaan doordat de eerste afstammelingen gezegend zijn met vergeten krachten van de voorouders. Echter is ook een nieuwe bedreiging aan het oppervlak gekomen, de nieuwe leider van The Vulgus genaamd Karel. Zijn duistere ambities zijn een dusdanig gevaar dat het bestaan van beide werelden in gevaar is. Het optimaal benutten van de vergeten krachten uit het verleden is cruciaal ter bescherming van de mensheid in het heden in The First Descendant.

Er is nog geen nieuws over een releasedatum van The First Descendant, wel staat er een bètatest gepland van 20 tot 26 oktober via Steam. The First Descendant komt uit voor pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Nexon
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The First Descendant

Series

-

Uitgever

NEXON Korea Corporation.

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q3 2024

Ontwikkelaar

Nexon

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord