Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Trailer: Ook Tetris krijgt battle royale modus

Een van de meest opmerkelijke onthullingen tijdens de afgelopen Nintendo Direct, was misschien wel Tetris 99. Tetris zoals je het kent, maar dan in de vorm van battle royale.

Heb jij nog geen genoeg van al die battle royale games? Dat komt mooi uit, want ook Tetris pikt graag een graantje mee van dit succes. In Tetris 99 neem je het op tegen 99 andere spelers en is het je doel om als laatste over te blijven. Als dit lukt, dan mag jij je de winnaar noemen. Makkelijk is het echter niet, want buiten dat Tetris na een tijdje steeds moeilijker wordt doordat de snelheid toeneemt, krijg je ook ongewenste rijen toegeworpen als je tegenstanders meerdere rijen wegwerken.

Tetris 99 is per direct beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?