Trailer: Open world roguelite Ravenbound verschijnt volgende maand

Geplaatst:
Aangepast: 23 februari 2023 19:50

Open world-games zijn er inmiddels genoeg. Aan roguelites hebben we ook geen gebrek. Toch verschijnt er volgende maand een open world roguelite genaamd Ravenbound.

Middels een trailer laat ontwikkelaar Systemic Reaction, de ontwikkelaar van Generation Zero en Second Extinction, ons zien wat we volgende maand kunnen verwachten van Ravenbound. Ravenbound is een open world roguelite met veel snelle actie. Als we de trailer wat beter onder de loep nemen, kunnen we zien dat Ravenbound zich in een fantasierijke wereld afspeelt. Met een gloeiend zwaard ga je monsters te lijf die zo uit games als The Witcher of Elden Ring lijken te komen. Ook leren we dat doodgaan Ravenbound niet het einde is. Zoals bij een echte roguelite kun je na je dood sterker terugkeren om het opnieuw te proberen.

Ravenbound verschijnt 30 maart op de pc via Steam.

Bron: Systemic Reaction
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ravenbound

Series

-

Uitgever

Systemic Reaction

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

30 maart 2023

Ontwikkelaar

Systemic Reaction

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord