Trailer: Orcs Must Die! 3 uitbreiding Cold as Eyes onthuld

Geplaatst:

Orcs Must Die! 3 wordt binnenkort uitgebreid met nieuwe content door middel van de uitbreiding Cold As Eyes. Via een trailer werd de uitbreiding onthuld.

De uitbreiding Cold As Eyes brengt een nieuwe ras naar Orcs Must Die! 3. Het is de bedoeling dat je de aanstormende Cyclopen een kopje kleiner maakt. Dat gaat nog niet eenvoudig worden, want de Sjamanen van de Cyclopen kunnen valstrikken ontmantelen en de Cyclopenzelf hebben de kracht om zichzelf te healen wanneer ze vlak bij een stervende Cycloop staan. Zoals de naam al doet vermoeden gaan de drie nieuwe scenario’s plaatsvinden in de kou. Dit kun je echter bestrijden met de Flamethrower die met de uitbreiding wordt toegevoegd. Misschien brengt dit wel de vernieuwing die Patrick miste in zijn review van Orcs Must Die! 3

De Cold As Eyes uitbreiding voor Orcs Must Die! 3 verschijnt op 11 november. De game is al te spelen via de pc, Xbox One, Xbox Series en PlayStation 4.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Orcs Must Die! 3

Series

-

Uitgever

Robot Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia

Releasewindow

14 juli 2020

Ontwikkelaar

Robot Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord