Trailer: Overleef de dino's in The Lost Wild

Geplaatst:

Op een onbewoond eiland vind je wel vaker dino's tegen lijkt het. Ook in The Lost Wild moet je zien te overleven tussen de dinosaurussen.

Het lijkt erop of we in het vroeg Jura van Engeland zijn beland. De soorten die we in de trailer zien, die hinten in ieder geval wel naar dat specifieke tijdperk. Great Ape Games is verantwoordelijk voor deze titel. Samen met Annapurna Interactive gaan ze een prehistorisch avontuur voorschotelen. Het is aan de speler om de wereld te exploreren en alle benodigdheden te gebruiken om te overleven. Boksen met een dino loopt meestal niet zo goed af, maar ze afschrikken met vuur? Dat werkt wellicht wat beter.

The Lost Wild verschijnt in 2024 voor de pc. Over een console-uitgave is nog niet gesproken.

Bron: Annapurna Interactive
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Lost Wild

Series

-

Uitgever

Annapurna Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

2024

Ontwikkelaar

Great Ape Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord