Trailer: Pac-Man World: Re-PAC heeft een nieuwe trailer

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer uit voor de remake Pac-Man World: Re-Pac. In de trailer vergelijkt uitgever Bandai Namco de graphics met die van de originele game.

De originele Pac-Man World introduceerde het iconische gamepersonage in 3D op de originele PlayStation. De nieuwe remake probeert het gevoel van de originele game te heroveren met geheel nieuwe graphics. Bandai Namco heeft een nieuwe trailer voor Pac-Man World: Re-Pac gedeeld. In die trailer wordt het uiterlijk van de remake in vergelijking met de klassieke PlayStation-game uitgelicht. Pac-Man World kwam voor het eerst uit op 15 oktober 1999 voor de originele PlayStation. De game vierde het 20-jarig jubileum van de franchise en liet Pac-Man op een 3D-avontuur gaan. De game begint met geesten die Pac-Man's 20e verjaardag verpesten en zijn vrienden en familie ontvoeren. Als gevolg hiervan moet Pac-Man zes verschillende werelden doorkruisen om zijn geliefden te redden en de spoken van Ghost Island te verslaan. Meer dan 20 jaar later, Pac-Man World: Re-Pac herintroduceert het verhaal op moderne consoles en pc, zodat nieuwe spelers het kunnen verkennen.

Pac-Man: Re-Pac staat op de planning voor 26 augustus en komt uit voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PAC-MAN WORLD Re-PAC

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 augustus 2022

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord