Trailer: Paradox kondigt Surviving the Abyss aan

Geplaatst:

Paradox Interactive staat vooral bekend om het uitgeven van management en strategiegames en dat geldt ook voor de net aangekondigde game. Met de aankondiging van Surviving the Abyss kregen we direct wat beelden te zien.

In Surviving the Abyss moet je een onderzoeksfaciliteit bouwen op de bodem van de oceaan. Waarom op de bodem van de oceaan? Het is het jaar 1976 en de Koude Oorlog is nog volop aan de gang. Je bent daarnaast bezig met het onderzoeken van het menselijk DNA en hoe je de mens zodanig kunt klonen dat ze kunnen vechten in de oorlog. Om de bemanning en wetenschappers in leven te houden moet je zorgen voor voedsel, elektriciteit en zuurstof. Ondertussen speur je de oceaan af op zoek naar grondstoffen en nieuwe planten. De vissen zijn dan weer bruikbaar om mee te experimenteren. Zelfs vandaag de dag weten we niet wat er allemaal afspeelt op de diepste plekken van de oceaan. In Surviving the Abyss is het in ieder geval iets wat je niet wil tegenkomen.

Er zijn weinig management games die de diepte van de oceaan opzoeken. Rocket Flair Studios en Paradox hebben dus een interessant concept te pakken. De trailer geeft niet alleen een beeld van de sfeer, maar ook hoe je het complex moet bouwen.

Surviving the Abyss verschijnt op 17 januari 2023 als Early Access titel op Steam.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Surviving the Abyss

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

17 januari 2023

Ontwikkelaar

Rocket Flair Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord