Trailer: Partygame King of the Castle verschijnt in maart

Geplaatst: 17 januari 2023 21:46

Als je altijd al koning of koningin had willen zijn, dan zit je goed in King of the Castle. De koninklijke partygame verschijnt in maart.

King of the Castle is een interactieve partygame. In deze game speel je als koning of koningin die belangrijke koninklijke beslissingen moet nemen om het land te laten gedijen. Er zit echter wel een addertje onder het gras. Drie tot drieduizend andere spelers kunnen zich namelijk bij jouw koninklijke raad voegen. Zij krijgen dan de mogelijkheid om te stemmen op de beslissing die jij als vorst of vorstin moet nemen. Sommige nobele heren en dames hebben namelijk hun eigen belangen bij de keuzes die ze maken. Je doet er dus goed aan om je vrienden niet blindelings te vertrouwen. Vrienden van over de hele wereld kunnen online deelnemen als jouw raadgevers, maar als je een streamer bent, kun je ook samen met je publiek spelen. De Streamer-modus werkt namelijk met de Twitch API, zodat je kijkers met een simpel chatcommando aan je game mee kunnen doen.

King of the Castle verschijnt 2 maart op pc via Steam.

Bron: Team17
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot King of the Castle

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

2 maart 2023

Ontwikkelaar

Tributary Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord