Trailer: Penny's Big Breakaway arriveert in vroeg 2024

-

Nieuwe IP's zijn ook aanwezig tijdens de Nintendo Direct. Private Division en Evening Star onthullen samen de 3D-platformer Penny's Big Breakaway!

Het moet je maar net overkomen. Je laat je talent zien aan de koning van het land en scheurt per ongeluk de broek van zijn billetjes. De alleenheerser is hier uiteraard niet van gediend en stuurt zijn leger aan pinguïns op je af. In Penny's Big Breakaway speel je als Penny en Yo-Yo. Je kunt allerlei gekke trucjes uithalen, waardoor platforming een peulenschil wordt. Echter, je kunt Yo-Yo ook inzetten als een verdedigingsmiddel tegen de koude vogels en Yo-Yo kan ook worden getransformeerd in andere kekke gadgets, zoals een magnetische motorfiets. Voer het hongerige beestje de juiste snacks en voilà: nieuwe gadgets binnen handbereik. Ben jij klaar om met deze 3D-platformer aan de slag te gaan en Penny's droom als straatartiest waar te maken?

Penny's Big Breakaway is beschikbaar in vroeg 2024 voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Penny's Big Breakaway

Ontwikkelaar:

Evening Star

Uitgever:

Private Division

Release:

21 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord