Trailer: Pharaoh: A New Era verschijnt volgende maand

Geplaatst: 25 januari 2023 19:00
Aangepast: 25 januari 2023 20:56

Ooit heersten de Farao's over het Egyptische rijk en kon je dat ervaren in de citybuilder Pharaoh die in 1993 verscheen. We zijn ondertussen al jaren verder en daardoor is het tijd voor Pharaoh: A New Era. Een remake die volgende maand al verschijnt.

Pharaoh is een klassieke en populaire citybuilder die ondertussen al dertig jaar oud is. Na al die jaren is er besloten om een remake van de game te maken en zo werd Pharaoh: A New Era geboren. De game is grafisch in een nieuw jasje gestoken, heeft een compleet nieuwe interface en verbeterde gameplay. Pharaoh: A New Era biedt een campagne van vijftig missies, de uitbreiding en een free-build modus. Begin maar alvast met het lezen over de Egyptische mythologie en geschiedenis, want volgende maand is het aan jou om Egypte welvarend te maken. Dit doe je door steden uit te breiden, te handelen en je stad veilig te houden. Als je geen behoefte hebt om van tevoren in de geschiedenis te duiken dan herleef je het vanzelf in de game.

Pharaoh: A New Era verschijnt op 15 februari voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pharaoh: A New Era

Series

-

Uitgever

Dotemu

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

15 februari 2023

Ontwikkelaar

Triskell Interactive

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord