Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Planet Alpha

  • Eerste releasedatum 4 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Planet Alpha ready for blastoff met launch trailer

Een prachtige planeet die je continu tracht te vernietigen. Dat is Planet Alpha in een notendop. De game is sinds vandaag verkrijgbaar en de launch trailer weet de toon uitstekend te zetten.

Planet Alpha is adembenemend op meerdere gebieden. De game ziet er fantastisch uit, maar regelmatig zit je met ingehouden adem naar de perikelen van de eenzame astronaut te kijken. Deze platformer doet denken aan games zoals Limbo en Inside, maar bevat veel meer kleur. In Planet Alpha heb je de mogelijkheid om controle uit te oefenen over de dag- en nachtcyclus. Dit zorgt voor leuke puzzels die je op het puntje van je stoel weten te houden.

Planet Alpha is vanaf vandaag beschikbaar voor de Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en pc.

BRON YouTube

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?