Trailer: Plants vs. Zombies 3 wederom gelanceerd

-

Wederom klautert Plants vs. Zombies 3 uit het graf. In de nieuwe trailer kun je zien hoe het ervoor staat - en je kan de mobiele titel zelfs nu al spelen!

Vrijwel uit het niets is Plants vs. Zombies 3: Welcome to Zomburbia opnieuw onthuld. De iconische franchise van ontwikkelaar Popcap mag het strijdtoneel weer betreden, al is dit natuurlijk niet de eerste keer dat we een versie van Plants vs. Zombies 3 mogen aanschouwen. De afgelopen jaren is de strategiegame meerdere keren online verschenen, maar ook weer van de app-stores verwijderd na tegenvallende resultaten. Ditmaal hopen EA en Popcap voor een wedergeboorte en dit hopen ze te bereiken door terug te keren waar de franchise begon: de achtertuin. De klassieke strategiegameplay keert terug, maar Popcap probeert ook te innoveren door avontuurlijke puzzelelementen toe te voegen aan het derde deel in de serie. Plants vs. Zombies 3: Welcome to Zomburbia wordt in een aantal landen gelanceerd. Nederland is één van de gelukkige deelnemers, naast Australië, de Filipijnen, Ierland en het Verenigd Koninkrijk.

Plants vs. Zombies 3 is nu beschikbaar voor de mobiele apparaten via de bijbehorende app-stores.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord