Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

New Cycle

  • Ontwikkelaar Core Engage
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie , Strategie , Indie , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Post-apocalyptische citybuilder New Cycle onthuld

Tijdens de Future Game Show is New Cycle onthuld. Dit is een post-apocalyptische citybuilder.

In New Cycle is het aan jou de taak om de beschaving weer op te bouwen na een grote ramp. Na een zonnevlam is alles verwoest. De mensheid moet alles weer opnieuw opbouwen en vanaf nul beginnen. Eerst alles met de hand en daarna steeds verder opbouwen. Het duurt jaren om alles weer op te bouwen. Als je benieuwd bent naar New Cycle, kun je vanaf nu een demo spelen op Steam.

New Cycle verschijnt later op de pc via Steam.

BRON Future Games Show

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?