Trailer: Project Magnum heet nu The First Descendant

Geplaatst:

Aan toffe shooters die eraan komen geen gebrek. NEXON heeft graag ook een aandeel hierin en presenteert daarom The First Descendant.

The First Descendant droeg eerst de naam Project Magnum. Nu heeft de Koreaanse uitgever/ontwikkelaar de officiële naam onthuld gepaard met een gameplay-trailer. Of nou ja, het is eerder een voorproefje van de volledige trailer. The First Descendant is namelijk aanwezig tijdens de openingsshow van gamescom 2022. In de teaser zien we wel de focus op sciencefiction, brute gevechten en meer. De looter-shooter beschikt over multiplayer en teamwork is dus ook een belangrijk onderdeel. Heb jij nou al interesse? Dan heb je geluk, want vanaf 20 oktober is er een bèta beschikbaar via Steam.

The First Descendant heeft nog geen releasedatum, maar staat op de planning voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: NEXON
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The First Descendant

Series

-

Uitgever

NEXON Korea Corporation.

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q3 2024

Ontwikkelaar

Nexon

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord