Trailer: Race in chaos in F-Zero 99 op Nintendo Switch

Geplaatst:
Aangepast: 15 september 2023 12:40

Na een afwezigheid van meer dan drie decennia maakt F-Zero eindelijk zijn terugkeer op een Nintendo-platform. In de geest van 2023 wordt F-Zero nieuw leven ingeblazen in de vorm van een Battle Royale-game met de naam: F-Zero 99.

Inderdaad, je leest het juist. F-Zero maakt een comeback en wordt geserveerd met een vleugje Battle Royale. F-Zero 99 brengt een eerbetoon aan het originele SNES-spel en behoudt zowel de grafische stijl als de banen van de oorspronkelijke game. Zoals eerder te zien was in Nintendo's 99-reeks, denk aan Tetris 99 en Super Mario Bros. 99, strijden spelers tegen elkaar totdat er slechts één overwinnaar overblijft. In de onlangs uitgebrachte trailer kunnen we zien dat voertuigen kunnen crashen als er te veel botsingen plaatsvinden, dus wees voorzichtig. Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om boosts te gebruiken en af en toe de iconische 'Sky Way' te betreden om een voorsprong te krijgen op anderen. Bekijk hieronder de trailer:

Vanaf vandaag is de game exclusief toegankelijk voor abonnees van Nintendo Switch Online. Een abonnement is alles wat je nodig hebt om de game te downloaden en te spelen.

Bron: Nintendo Direct

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F-Zero 99

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

14 september 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord