Trailer: Releasedatum Fatal Frame: Maiden of Black Water bekend

Geplaatst:
Aangepast: 28 juli 2021 20:39

Fatal Frame: Maiden of Black Water heeft een releasedatum gekregen. Daarmee is de horrorgame net op tijd voor Halloween dit jaar.

Fatal Frame: Maiden of Black Water werd vorige maand onthuld tijdens de Nintendo showcase van de E3. Deze klassieke Japanse horrortitel werd oorspronkelijk uitgebracht voor de Wii U en komt naar de huidige-gen consoles. Maiden of Black is het vijfde deel van de Fatal Frame-serie en draait om Yuri Kozukata, een vrouw met de kracht om dingen te zien buiten het sterfelijke rijk. Yuri reist Mount Hikami af om op zoek te gaan naar een vermiste vrouw. Met een speciale camera, Camera Obscura, kunnen spelers geheimen onthullen en kwade geesten afweren. Ook kunnen spelers in het geheugen graven van deze geesten en de geheimen ontdekken achter hun dood. De remastered versie van Fatal Frame: Maiden of Black Water heeft verbeterde graphics gekregen, een nieuwe fotomodus en bonus outfits die gebaseerd zijn op de vorige titels in de Fatal Frame-serie. Vandaag heeft Sony de overview trailer gedeeld van de game met daarin de releasedatum. De trailer is hieronder te bekijken!

Fatal Frame: Maiden of Black Water verschijnt op 28 oktober voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc.

Bron: PlayStation
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fatal Frame: Maiden of Black Water

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 september 2014

Ontwikkelaar

KOEI TECMO GAMES

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord