Trailer: Releasedatum Paleo Pines vrijgegeven

Geplaatst: 10 juni 2023 20:36

Heb je ooit je boerderijtje willen bijhouden met de hulp van vriendelijke dinosaurussen? Dan is Paleo Pines wellicht iets voor jou.

Het is aan jou de taak om een succesvolle boerderij op te zetten. Terwijl je bezig bent met het verzorgen van je gewassen, maak je kennis met de lokale bevolking die jou een handje kunnen helpen. Niet alleen de andere mensen, maar ook de vrolijke reptielen staan klaar om jou bij te staan. Elke dinosaurussoort heeft speciale vaardigheden die jou kunnen helpen. Je kunt ze stemmen en daarna zijn ze jouw persoonlijke loonslaven zonder loon. Tot slot wordt er een Steam-demo vrijgegeven van 19 t/m 26 juni.

Sinds kort is Modus Games de nieuwe uitgever van Paleo Pines.

Paleo Pines is beschikbaar vanaf 26 september voor de pc via Steam. Wanneer de console-versie komt te verschijnen is op dit moment nog niet bekend.

Bron: Future Games Show
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Paleo Pines

Series

-

Uitgever

Modus Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 september 2023

Ontwikkelaar

Italic Pig

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord