Trailer: Releasedatum PlayStation 4-versie The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II onthuld

Geplaatst: 3 mei 2019 13:15

Marvelous Games heeft de releasedatum voor de PlayStation 4-versie van The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II onthuld. We kunnen de game volgende maand verwachten.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II is het directe vervolg op The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel. De game kwam in Japan in 2014 al uit op de PlayStation 3 en PlayStation Vita en een release in het Westen volgde in 2016. In 2018 werd de game geport naar pc en in april vorig jaar kreeg Japan een remaster van de game op de PlayStation 4, getiteld The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II: Kai. Ontwikkelaar Marvelous en uitgever XSEED hebben nu aangegeven dat de remaster vanaf volgende maand ook te spelen is in Amerika en Europa.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II is momenteel te spelen op PlayStation 3, PlayStation Vita en pc. De remaster van de game is vanaf 7 juni te spelen op de PlayStation 4.

Bron: Marvelous en XSEED
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation 4

Releasedatum

11 november 2016

Ontwikkelaar

Marvelous Interactive

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord