Trailer: Releasedatum van The Knight Witch onthuld

Geplaatst:

De releasedatum van de metroidvania-game The Knight Witch is officieel onthuld. De trailer die het nieuws moest overbrengen zit vol met actie en is een beetje chaotisch.

Een handgetekende kleurrijke wereld is de setting van The Knight Witch, waarin je als een kleine heks speelt. Ondanks haar jonge uiterlijk is ze niet weerloos, want ze schiet er aardig op los in de onderstaande trailer. Via het uitkiezen van kaarten heb je toegang tot verschillende soorten magie. Dit moet je helpen om Dungeonidas te verkennen en de wereld te redden. Centraal op de map is de plek The hanging castle, waar alleen de Knight Witches en de kinderen van Gaia mogen komen. Allerlei wezens proberen haar tegen te houden, waardoor er flink veel lichtjes op het scherm verschijnen. Als we de trailer moeten geloven kent The Knight Witch geen saaie momenten.

The Knight Witch verschijnt op 29 november voor de Nintendo Switch, pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Knight Witch

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 november 2022

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord