Trailer: Releasedatum van Trinity Trigger bekendgemaakt

Geplaatst:

Trinity Trigger is de nieuwste JRPG van uitgever XSEED Games en die heeft met een nieuwe trailer de releasedatum van de game bekendgemaakt. Hiermee werd het direct duidelijk dat de game ook naar de pc komt.

Het is tijd om de wereld Trinitia te redden door in de huid van de jongeman Cyan te kruipen. Hij ontmoet tijdens zijn reis Elise en Zantis die hem helpen om zijn missie te voltooien. Ze worden ook vergezeld door Trigger-wezentjes. Tijdens de gevechten kunnen deze Triggers veranderen in acht verschillende wapens. Het is daarnaast ook mogelijk om tussen de drie personages te wisselen. Als je liever met een vriend de wereld redt, dan is dat via lokale co-op mogelijk. Naast het vechten kun je de verschillende biomen en dorpjes verkennen. Er zijn genoeg geheimen en puzzels te vinden in de wereld van Trinitia. De trailer geeft een goed beeld van al deze elementen en toont de stijl van de game. De ontwikkelaars van Trinity Trigger hebben inspiratie gehaald uit de iconische RPG’s uit de jaren negentig en dat is goed te zien.

Trinity Trigger verschijnt op 16 mei voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5. De pc-versie verschijnt een maand eerder, namelijk op 25 april.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Trinity Trigger

Series

-

Uitgever

Marvelous

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Releasewindow

25 april 2023

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord