RiMS Racing

  • Ontwikkelaar Raceward Studio
  • Eerste releasedatum 19 augustus 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: RiMS Racing onthuld met eerste trailer

Nacon en Raceward Studio hebben vandaag de motorsportgame RiMS Racing onthuld met de eerste trailer. Deze trailer laat zien op welke details de game zich focust.  

RiMS Racing is een motor simulatiegame die heel gefocust is op een realistische rij-uitdaging. Door de mechanica van de motoren een centraal onderdeel van de game te maken, biedt RiMS Racing volgens Raceward Studio een unieke simulatie-ervaring waarbij je zowel op de techniek als het racen moet focussen. In de game kun je de motor precies afstellen zoals je wilt met meer dan 500 officiële onderdelen en meer dan 200 uitrustingen voor de coureur. Elk onderdeel dat wordt aangepast, verandert hoe het is om met de motor over het circuit te razen. Alle details van remschijf temperatuur en bandenspanning tot veergedrag en elektronica worden nagebootst in RiMS Racing.

RiMS Racing komt op 19 augustus 2021 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

BRON Nacon

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?