Trailer: Rocket League-kloon Broomstick League onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 6 maart 2020 22:55

Er is een aankondiging verschenen voor Broomstick League. De game is geïnspireerd door Rocket League en het bekende zwerkbal uit de film Harry Potter.

Broomstick League bestaat uit twee teams, het rode en het blauwe team. Ieder team bestaat uit drie mensen. Jij als tovenaar strijdt op een vliegende bezem door de arena, net als bij zwerkbal uit Harry Potter. De game gaat wel een stap verder in vergelijking met zwerkbal door elke tovenaar een toverstaf te geven. Iets wat overigens werd gezien als valsspelen in de Harry Potter-franchise. De toverstaf wordt gebruikt om de glimmende paarse bal te vangen dat rond vliegt in de arena. De paarse bal, die geïnspireerd is door de snaai, heeft zijn eigen wil. De functie van je toverstaf is dat je de paarse bal naar je toe kan trekken, om de bal vast te houden en om de bal te gooien in de goal van de tegenstander. De paarse bal wordt daarbij meer gezien als de speelbal van Harry Potter dan de snaai, omdat je de snaai niet scoort in een doel. Net als in Rocket League kun je het spel in verschillende arena´s spelen.

De game Broomstick League is al verkrijgbaar via Steam in Early Access voor 12,50 euro. Er komt dus binnenkort ook een uitgave voor de Playstation 4, maar de datum hiervan is nog niet bekend.

Bron: IGN
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Broomstick League

Series

-

Uitgever

Blue Isle Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasewindow

2020

Ontwikkelaar

Virtual Basement

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord