Ruined King: a League of Legends Story

  • Ontwikkelaar Airship Syndicate Entertainment
  • Eerste releasedatum 16 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Ruined King: a League of Legends Story aangekondigd

Ook de nieuwe studio van Riot Games was aanwezig tijdens The Game Awards. Zij hebben vannacht Ruined King: a League of Legends Story aangekondigd.

Riot Games heeft onlangs een nieuwe studio opgericht die zich speciaal richt op spin-off games van de bekende MOBA League of Legends. Deze nieuwe studio, genaamd Riot Forge, heeft vannacht samen met ontwikkelaar Airship Syndicate tijdens The Game Awards haar eerste game onthuld. De game heet Ruined King: a League of Legends Story. Deze game is een turn-based RPG waarbij spelers met verschillende bekende League of Legends-Champions Bilgewater en de Shadow Isles kunnen gaan verkennen. Uiteraard zitten de Poro's ook in deze game.

Ruined King: a League of Legends Story heeft nog geen releasedatum, maar is in ontwikkeling voor pc en consoles.

BRON The Game Awards

Over auteur ClaudiaTjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?