Trailer: Salt and Sacrifice releasedatum vrijgegeven

Geplaatst:

De keiharde actie/RPG Salt and Sacrifice heeft een releasedatum ontvangen. Binnenkort kun je de game spelen op de pc en PlayStation-consoles.

Het nieuws werd aangekondigd middels een nieuwe gameplay-trailer. In deze trailer zien we meer van de multiplayer-features van Salt and Sacrifice. Heb je een hekel aan je medemens? Dan kun je ervoor kiezen hun speelsessie binnen te vallen en ze daarna een kopje kleiner te maken. Je kan er echter ook voor kiezen om een gezellige co-op sessie op te starten en ze te helpen met de pittige eindbazen. De multiplayer-opties doen veel denken aan de Dark Souls-serie. Bekijk hier nog meer gameplay van Salt and Sacrifice.

Salt and Sacrifice is beschikbaar vanaf 10 mei voor de pc en PlayStation-consoles.

Bron: PlayStation
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Salt and Sacrifice

Series

-

Uitgever

Ska Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

10 mei 2022

Ontwikkelaar

Ska Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord