Senua’s Saga: Hellblade II

  • Ontwikkelaar Ninja Theory
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Senua's Saga: Hellblade 2 aangekondigd voor Xbox Series X

Tijdens The Game Awards is ook een nieuwe game voor de volgende generatie Xbox. Senua's Saga: Hellblade 2 is namelijk aangekondigd voor de Xbox Series X.

Hellblade: Senua's Sacrifice krijgt eindelijk een vervolg. Het vervolg heet Senua’s Saga: Hellblade II en verschijnt later op de nieuwe generatie Xbox-console. Tijdens The Game Awards werd namelijk de Xbox Series X aangekondigd, die gevolgd werd door een trailer van Hellblade II. In de trailer zien we een hyperrealistische scène van een stam die een of ander ritueel aan het uitvoeren is. Volgens Xbox-baas Phil Spencer zijn deze beelden in-engine opgenomen, wat dus inhoudt dat de game er straks ook zo realistisch uitziet.

Senua’s Saga: Hellblade II heeft nog geen releasedatum, maar verschijnt later op de Xbox Series X.

BRON The Game Awards

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?