Trailer: Silent Hill 2 remake aangekondigd door Konami

Geplaatst: 19 oktober 2022 23:30
-

Tijdens de Silent Hill Transmission heeft Konami vanavond een trailer gedeeld van de remake van Silent Hill 2. De remake wordt gemaakt door Bloober Team.

Zoals de geruchten al deden vermoeden, is er een remake van Silent Hill 2 in de maak door Bloober Team. Bloober is de studio achter Layers of Fear en The Medium, en het is een complete remake, geen remaster van Konami's horrorgame uit 2001. Je zult het je herinneren als degene die Pyramid Head introduceerde. De verrassing voor deze komt in de platforms - de remake wordt namelijk exclusief voor de PS5 en pc. Een releasedatum is nog niet bekend.

De remake van Silent Hill 2 is in de maak door Bloober Team. De game komt naar de PS5 en pc, maar wanneer is nog niet bekend.

Bron: Konami

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill 2 Remake

Ontwikkelaar:

Bloober Team

Uitgever:

Konami

Release:

8 oktober 2024

-

Pc, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord