Slay the Spire

  • Ontwikkelaar MegaCrit
  • Eerste releasedatum 15 november 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Slay the Spire komt naar PlayStation 4

Binnenkort maakt Slay the Spire zijn opwachting voor de PlayStation 4. De game van ontwikkelaar MegaCrit is al een behoorlijke periode exclusief speelbaar op pc via Steam.

Slay the Spire combineert een card game met een roguelike RPGen biedt hierdoor een unieke ervaring. Je hebt de keuze uit een van de drie personages waarmee je je avontuur begint. Ongeacht welk personage je kiest, start je altijd met dezelfde deck, maar ontvang je al snel nieuwe unieke kaarten, waardoor elke playthrough anders verloopt. Met meer dan 250 kaarten in de game beschikt Slay the Spire over meer dan genoeg replay value. Bekijk hieronder de aankondigingstrailer van de PlayStation 4-versie.

Slay the Spire is vanaf 21 mei niet langer exclusief speelbaar op pc, want dan komt de PlayStation 4-versie uit. Later dit jaar verschijnt er ook een versie voor de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?