Trailer: SNK maakt comeback met nieuwe fighter Samurai Spirits

Geplaatst: 11 september 2018 11:40

SNK komt met een gloednieuwe fighter op de proppen. De ontwikkelaar is bekend van legendarische series zoals King of Fighters en Metal Slug. Nu lijkt de ontwikkelaar een welverdiende comeback te gaan maken met deze Samurai georiënteerde fighter, Samurai Spirits.

In de aankondigingstrailer zien we al flink wat gameplay en personages. De grafische stijl doet erg veel denken aan die van Street Fighter V en het verleden heeft al aan weten te tonen dat dat een uitstekende keuze is. In Samurai Spirts krijg je een divers roster met verschillende vechtersbazen. Allen zijn bewapend met zwaarden, messen, werpsterren of andere dodelijke wapens. Samurai Spirits is een spirituele opvolger van het in 1993 uitgekomen Samurai Showdown. Helaas is dat voor nu de informatie waar we het mee moeten doen. De game staat gepland voor een release in 2019.

Bron: SNK
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Samurai Spirits

Series

-

Uitgever

SNK Playmore

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

SNK PlayMore

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord