Trailer: Sony kondigt PlayStation Plus Collection aan

Geplaatst:

Tijdens de PlayStation 5 Showcase moest natuurlijk ook de PlayStation Plus-abonnementsdienst voorbijkomen. Zo komt Sony met de PlayStation Plus Collection.

Tijdens de levensloop van de PlayStation 4 zijn er natuurlijk heel wat games op de console verschenen. Om deze games nog wat extra aandacht te geven, heeft Sony de PlayStation Plus Collection in het leven geroepen. Dit is een collectie van zo'n achttien games die de generatie van de PlayStation 4 hebben gedefinieerd. Hieronder vallen onder andere games als Bloodborne, Final Fantasy XV, God of War en nog veel meer games. Deze games worden toegevoegd aan het PlayStation Plus-abonnement, wat dus inhoudt dat je deze games vanaf de lancering van de PlayStation 5 op de nieuwe console kunt spelen. Je moet dan natuurlijk wel een actief PlayStation Plus-abonnement hebben.

De PlayStation 5 verschijnt 19 november. Vanaf dan zijn de games in de PlayStation Plus Collection op de nieuwe console te spelen voor eenieder die een actief PlayStation Plus-abonnement heeft.

Bron: Sony
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord