Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Tails of Iron

  • Ontwikkelaar Odd Bug Studio
  • Eerste releasedatum 17 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Speel als een rat in Tails of Iron

Vandaag hebben we nieuwe gameplaybeelden van Tails of Iron mogen zien. In deze game kun je spelen als een rat.

Tails of Iron is een bijzondere game. In deze game neem je namelijk de rol aan van een rat. Tails of Iron speelt zich af in de middeleeuwen. Jij neemt de rol aan van een rat in een ijzeren harnas. De ratten in deze wereld moeten het opnemen tegen de kikkers en grote insecten. De game heeft een bijzondere handgetekende art style. Wat ook bijzonder is, is dat de game verteld wordt door Doug Cockle, die de stem van Geralt of Rivia in The Witcher vertolkt. Het belooft dus een bijzonder avontuur te worden.

Tails of Iron verschijnt 17 september op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON gamescom

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?