Kingdom Hearts: Melody of Memory

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 13 november 2020
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Muziek
  • Gameliner score

Trailer: Spin-off Kingdom Hearts: Melody of Memory onthuld

Square Enix is momenteel bezig met de nieuwe game Kingdom Hearts: Melody of Memory. Daarnaast heeft de uitgever een trailer gedeeld van de game.

Kingdom Hearts: Melody of Memory is een spin-off van de Kingdom Hearts gamereeks. De gedeelde trailer van Square Enix is in het Japans, maar het is duidelijk om wat voor soort game het gaat. Melody of Memory is een rhythm game met 140 verschillende soundtracks uit de Kingdom Hearts gamereeks. Mocht je bekend zijn met de spellen, dan zie je er ook werelden en monsters in terug uit de reeks. Pure nostalgie voor de Kingdom Hearts-fans dus.

Kingdom Hearts: Melody of Memory komt ergens in 2020 uit voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?