Attack on Titan 2

  • Ontwikkelaar Omega Force
  • Eerste releasedatum 20 maart 2018
  • Platformen Pc , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Trailer: Story en gameplay trailer voor Attack On Titan 2: Final Battle

Koei Tecmo heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Attack on Titan 2: Final Battle. Hierin zijn nieuwe gameplaybeelden te zien en komt het verhaal van de game aan bod.

Attack on Titan 2: Final Battle is gebaseerd op het verhaal uit de eerste drie seizoenen van de anime Attack on Titan. Het team is nog altijd aan het vechten tegen de Titans, maar leert ondertussen ook steeds meer over deze immens grote wezens. Naast de Titans, hebben zij ook het Anti-Personnel Control Squad te duchten. Het is mogelijk om het verhaal vanuit drie verschillende perspectieven te ervaren. Naast het verhaal uit de anime, kunnen fans ook unieke verhaallijnen beleven.

Attack on Titan 2: Final Battle verschijnt op 5 juli voor de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?