Observation

  • Ontwikkelaar No Code
  • Eerste releasedatum 21 mei 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Story trailer voor Observation vrijgegeven

Tijdens de State of Play-stream van Sony zijn er nieuwe beelden van Observation getoond. De beelden geven ons meer inzicht in het verhaal dat de game met zich meebrengt.

Anders dan in veel andere games, speel je in Observation niet met een menselijk personage, maar bestuur je S.A.M. S.A.M. is de artificiële intelligentie van het ruimteschip en door mee te kijken met je camera's moet je astronaut Emma Fisher assisteren in haar onderzoek. Er is een ramp voltrokken en om erachter te komen wat er precies is gebeurd, heeft Emma jouw hulp nodig.

Observation staat gepland voor een release op 21 mei voor de PlayStation 4 en pc.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?