Trailer: Stuntfest: World Tour 'Summer of Stunts' trailer

Geplaatst:
Aangepast: 12 augustus 2022 22:45

Uitgever THQ Nordic en ontwikkelaar Pow Wow Entertainment hebben een nieuwe trailer voor Stuntfest: World Tour tijdens de THQ Nordic Digital Showcase 2022.

Stuntfest: World Tour is een adrenaline-schoppende mix tussen racen en extreme sporten met een uniek gericht uitwerpmechanisme. 18 spelers nemen het tegen elkaar op in een eliminatie-gebaseerde Stuntshow via verschillende zenuwslopende gamemodi. Het doel? Om te schitteren op het podium en de winnaar van het festival te worden. Personages veranderen in levende projectielen, die uit de voertuigen worden geslingerd en honderden meters door de lucht worden gekatapulteerd. De speler behoudt de controle over zijn personage terwijl het over grote afstanden raast en door onvoorspelbare obstakels crasht. In de lucht kan de speler gebruik maken van eigenzinnige gadgets om geheime sluiproutes te bereiken en op het laatste moment de rollen om te draaien. Mocht je enthousiast zijn over de game, je kunt je momenteel aanmelden voor een gesloten-betaweekend op Steam om kans te maken de game als een van de eersten te spelen.

Stuntfest: World Tour staat op de planning voor een release in 2022 en komt alleen uit voor de pc via Steam.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stuntfest: World Tour

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Pow Wow Entertainment

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord