Trailer: Super Mario Bros. Wonder sluit Nintendo Direct af

Geplaatst:
Aangepast: 21 juni 2023 17:30

Nintendo heeft diens Nintendo Direct met een grote klapper beëindigd. Zij kondigden namelijk de nieuwe Mario-game Super Mario Bros. Wonder aan.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want er is een nieuwe 2D-Mario platformer onderweg naar de Nintendo Switch. Deze nieuwe game brengt ook een aantal nieuwe elementen met zich mee. Zo zijn er nieuwe vijanden te vinden in vorm van een opgeblazen nijlpaard en moet je achter Wonder Seeds aan om deze te verzamelen. Maak je niet te dik, want Mario heeft ook een nieuwe vorm waarin hij kan veranderen. Als hij een bepaald stuk fruit tot zich neemt dan verandert hij namelijk in een olifant. Super Mario Bros. Wonder is coöperatief te spelen met vier spelers. Je hoeft dit avontuur dus zeker niet alleen aan te gaan. In de trailer zien we in ieder geval dat Mario, Luigi, Peach, Daisy en Toad speelbare personages zijn.

Super Mario Bros. Wonder verschijnt 20 oktober 2023 exclusief voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Bros. Wonder

Series

Mario

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 oktober 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord