Trailer: Super Meat Boy Forever verschijnt April 2019

Geplaatst:

Super Meat Boy Forever zou oorspronkelijk in 2018 verschijnen, maar het is Team Meat niet gelukt dat voor elkaar te boksen. Met een kersverse trailer staat echter wel een release voor april 2019 vast.

Meat Boy heeft in de tussentijd niet stilgezeten en is samen met Bandage Girl trotse ouder geworden van Nugget. Echter heeft Dr. Fetus hun kleine baby gekidnapt en staan Meat Boy en Bandage Girl voor de zware taak hun teken van liefde te bevrijden. In Super Meat Boy Forever kunnen zij vijanden verslaan door te schoppen en slaan. De levels worden nu dynamisch geconstrueerd. Iedere keer als je een level verslaat, past het level zich aan naar een moeilijkere versie van zichzelf.

Super Meat Boy Forever verschijnt in april 2019 voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Meat Boy Forever

Series

-

Uitgever

Team Meat

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

23 december 2020

Ontwikkelaar

Team Meat

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord