Trailer: Switch-versie voor Little Kitty, Big City in de maak

Geplaatst:

Double Dagger Games brengt de schattige game Little Kitty, Big City ook naar de Nintendo Switch. Dit werd bekendgemaakt met een nieuwe trailer tijdens de Nintendo Indie World Showcase.

Verdwaald zijn is natuurlijk nooit leuk, maar als je dan toch verdwaald moet zijn dan maar als een poezelige kitten in de grote stad. Dat is exact wat er in Little Kitty, Big City aan de hand is. Dat had je aan de hand van de titel waarschijnlijk ook al wel bedacht. De zwarte kater die als hoofdrolspeler fungeert in de game doet nog geen kuiken kwaad en gaat maar al te graag op verkenning. Het uiteindelijk doel is om de weg terug te vinden, maar zoals je weet kan een kat nogal snel afgeleid raken. Immers maakt een kat in het nauw rare sprongen. Mocht je het nog schattiger willen hebben, dan kun je je zwarte vriend ook aankleden met verschillende hoedjes.

Er is momenteel nog niets bekend over een releasedatum voor Little Kitty, Big City.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Little Kitty, Big City

Series

-

Uitgever

Double Dagger Studio

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

9 mei 2024

Ontwikkelaar

Double Dagger Studio

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord