Trailer: SWORD ART ONLINE Last Recollection verschijnt in oktober

Geplaatst:

JRPG-fans kunnen hun hart ophalen, want er is wederom een nieuw deel in de maak in een langlopende serie. Maak je klaar voor het nieuwste avontuur in SWORD ART ONLINE Last Recollection.

SWORD ART ONLINE Last Recollection is de aankomende titel in de populaire franchise. Spelers kunnen aan de slag met het personage Kirito. Hij is tevens de protagonist van de SWORD ART ONLINE anime. Samen met zijn vrienden moet hij ervoor behoeden dat de virtuele onderwereld ten onder gaat. Er is een oorlog gaande tussen de Human Realm en de Dark Territory. In de chaos zien we een belangrijk plotpunt: een duistere ridder die ervandoor gaat met een jong meisje. Is zij de sleutel tot een gelukkig einde? Kirito kan natuurlijk niet in zijn eentje het lot van de wereld bepalen. Gelukkig kunnen spelers aan de slag met meer dan veertig personages in een MMO-achtige multiplayer.

SWORD ART ONLINE Last Recollection is beschikbaar vanaf 6 oktober voor de pc, PlayStation-consoles en Xbox-consoles.

Bron: Bandai Namco
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SWORD ART ONLINE Last Recollection

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 oktober 2023

Ontwikkelaar

AQURIA

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord