Tales of Arise

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 9 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Tales of Arise demo nu beschikbaar en Tales of Luminaria in aantocht

Velen zitten er op te wachten en nu is het moment eindelijk daar. Tales of Arise krijgt een demo. Niet over een paar weken, maar gewoon vanaf vandaag! Daarnaast wordt er ook nog eens gewerkt aan een nieuwe Tales-game; Tales of Luminaria.

Tales of Arise is de nieuwste telg in de langlopende Tales-franchise. Het is een game waar veel JRPG-fans naar uit kijken en als zoethoudertje kunnen we vanaf vandaag van start met een demo van Tales of Arise. Dat is echter niet het enige nieuws dat uit de Tales-stallen komt. Er wordt namelijk ook gewerkt aan een nieuwe Tales-game voor iOS en Android devices. De game speelt zich af in een compleet nieuwe wereld en moet Tales of Luminaria gaan heten.

De demo van Tales of Arise is vanaf vandaag speelbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Tales of Luminaria is in ontwikkeling voor iOS en Android devices. Een releasedatum is helaas nog niet beschikbaar.

BRON gamescom

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?