Trailer: Tales of Arise demo nu beschikbaar en Tales of Luminaria in aantocht

Geplaatst: 25 augustus 2021 22:05
-

Velen zitten er op te wachten en nu is het moment eindelijk daar. Tales of Arise krijgt een demo. Niet over een paar weken, maar gewoon vanaf vandaag! Daarnaast wordt er ook nog eens gewerkt aan een nieuwe Tales-game; Tales of Luminaria.

Tales of Arise is de nieuwste telg in de langlopende Tales-franchise. Het is een game waar veel JRPG-fans naar uit kijken en als zoethoudertje kunnen we vanaf vandaag van start met een demo van Tales of Arise. Dat is echter niet het enige nieuws dat uit de Tales-stallen komt. Er wordt namelijk ook gewerkt aan een nieuwe Tales-game voor iOS en Android devices. De game speelt zich af in een compleet nieuwe wereld en moet Tales of Luminaria gaan heten.

De demo van Tales of Arise is vanaf vandaag speelbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Tales of Luminaria is in ontwikkeling voor iOS en Android devices. Een releasedatum is helaas nog niet beschikbaar.

Bron: gamescom
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tales of Arise

Ontwikkelaar:

Bandai Namco Studios

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

9 september 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord