Trailer: Teslagrad 2 en Teslagrad Remastered nu beschikbaar

Geplaatst:

Een Nintendo Indie World Showcase is natuurlijk niet compleet zonder wat interessante shadow drops. Modus kwam langs om te bevestigen dat Teslagrad 2 nu beschikbaar is!

Teslagrad 2 is het felbegeerde vervolg, waar menig metroidvania-fan al een tijdje naar uitkijkt. De game valt op door een bijzonder ogende kunststijl in een Scandinavische setting. Je speelt als Lumina, een jonge Teslamancer, die op avontuur gaat. In Teslagrad 2 moet je aan de slag met diverse elektromagnetische puzzels. Gelukkig heeft Lumina speciale magnetische krachten, waardoor je zonder kleerscheuren de game doorkomt. Naast de onverwachte uitgave van Teslagrad 2 werd er nog een game uitgebracht. Het origineel heeft een nieuw likje verf ontvangen, want Teslagrad Remastered is nu ook beschikbaar gemaakt.

Teslagrad 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. Teslagrad Remastered is ook nu verkrijgbaar op die platformen.

Bron: Modus
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Teslagrad 2

Series

-

Uitgever

Modus Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

19 april 2023

Ontwikkelaar

Rain Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord